Ételallergének - Hotel Palota

Ételallergének

Szállodánk számára fontos, hogy az ételallergiában érintett vendégeink el tudják dönteni, hogy az általunk kínált élelmiszerek mindegyike beilleszthető-e a napi étrendjükbe, vagy sem. 

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek. Étlapunkon piktogrammal jelöltük, ha az adott étel allergént tartalmaz, vagy tartalmazhat. A piktogramok jelentését az alábbi táblázat mutatja.

Glutént tartalmazó gabonafélék és a belőlük készült termékek. (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái)

Dió félék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekandió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőlük készült termékek.

Rákfélék és a belőlük készült termékek.

Zeller és a belőle készült termékek.

Tojás és a belőle készült termékek.

Mustár és a belőle készült termékek

Hal és a belőle készült termékek.

Szezámmag és a belőle készült termékek.

Földimogyoró és a belőle készült termékek.

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/ liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben.

Szójabab és a belőle készült termékek.

Csillagfürt és a belőle készült termékek.

Tej és a belőle készült termékek (beleértve a laktózt).

Puhatestűek és a belőlük készült termékek.

Megéri itt foglalni!

20% éttermi kedvezmény kupon

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGYEK A KÖRNYÉK ATTRAKCIÓIHOZ

Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések