Szolgáltatásaink A-tól Z-ig - Hotel Palota

Szolgáltatásaink A-tól Z-ig

Adapterek
Adapterek és átalakítók a Recepción igényelhetők.

Ajándéktárgyak
Hűtőmágnes, képeslap, KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden c. könyv, valamint az I love Bükk c. könyv elérhető a recepción.

Akadálymentesített helyiségek
A szálloda közös helyiségei kerekesszékkel is akadály nélkül megközelíthetőek. Ezen kívül két akadálymentesített szoba áll vendégeink rendelkezésére.

Asztalfoglalás
Asztalfoglaláshoz kérjük hívja éttermünket a 71130-as melléken.

Ágynemű csere
Ágyneműjét hetente legalább két alkalommal cseréljük, amennyiben naponta kívánja cseréltetni, kérjük jelezze a Recepción, kérésre felár ellenében van lehetőség a soron kívüli ágyneműcserére, melynek díja: 2.000 Ft / fő.

Babaágy
Gyermekükkel érkező vendégeink részére kérésre babaágyat ágyneművel biztosítunk. Egyéb igényelhető babafelszerelés: babakád, fellépő, WC-szűkítő. Etetőszék az étteremben áll rendelkezésre.

Bankettek, Konferenciák, Találkozók, Fogadások
Szállodánk teljes körű konferenciaszolgáltatásokkal áll vendégei rendelkezésére. Örömmel segítünk Önnek bármilyen rendezvénnyel kapcsolatos tervének megvalósításában. Bővebb információért kérjük hívja az értékesítést a 71128-es melléken.

Bankjegykiadó automata
Miskolcon a Diósgyőr városrészben található bankfiókban vagy a kisvasút állomás melletti büfésoron elérhető.

Bár
A Lobby Drinkbár a földszinten található, mely naponta: 08.00 – 23.00 óra között kávékülönlegességekkel, koktélokkal, finom borokkal, belga sörrel, ízletes limonádéval és gyümölcslevekkel várja kedves vendégeinket.

Cipőtisztítás
Cipőtisztítási kérésével forduljon a Recepcióhoz.

Cipőtisztító
A cipőtisztító készletet megtalálja a szobai beépített szekrényben.

Cipőtisztító berendezés
A Recepció mellett cipőtisztító berendezés áll rendelkezésre. 

Csomagmegőrzés
Kérésére csomagját adott időre eltároljuk a csomagszobában. Kérésével forduljon a Recepcióhoz a 71100 vagy 71101-es melléken.

Csomagszállítás
Igényüket kérjük jelezzék a Recepción. Londíner kollégánk készséggel áll rendelkezésükre.

Dohányzás
A szálloda teljes területén kérjük a dohányzás mellőzését. Szobáink kivétel nélkül nem dohányzóak, a kijelölt dohányzóhelyek a szálloda külső területén találhatóak.

Esernyő
Térítésmentesen kérhető a Recepción.

Ébresztés
Ébresztéshez hívást kérhet a Recepciótól a 71100 vagy 71101-es melléken.

Értékmegőrzés
Térítésmentes széf a szobákban a beépített szekrényben található és a Recepción vehető igénybe. A szobában szabadon hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Étterem nyitva tartások

Mátyás étterem ősztől tavaszig: a -1 szinten található

  • Nyitva tartás: hétfő – szombat: 12.00 – 16.00

Palota Grillterasz tavasztól őszig:

  • Nyitva tartás: hétfő – szombat: 12.00 – 16.30

Éttermünk légkondicionált és nem-dohányzó. Szállodánkban 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. Éttermi szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás az étteremben vagy a Recepción kérhető a 71130, vagy 71101-es melléken. Kérjük Kedves Vendégeinket, hogy a kiválasztott/megrendelt ételeket az étteremben fogyasszák el. Amennyiben az elfogyasztott ételeken felül szeretnének ételt kivinni az étteremből, arra külön térítés ellenében van lehetőségük. Vendégeink számára lehetőség van külön hidegcsomag rendelésére kiránduláshoz, vagy korai check out esetén. Kérjük, hogy hidegcsomag igényét legkésőbb előző nap 20.00 óráig a Recepción jelezni szíveskedjen.

Éttermeinkbe való belépés előtt kérjük vendégeinket, hogy fertőtlenítsék kezüket, valamint kövessék a meghatározott haladási irányt a büféasztalról történő válogatás közben. Az étteremben több helyszínre kihelyeztünk fertőtlenítőket, melynek kérnénk gyakori használatát a büféasztal környezetében. A félpanziós étkezések alkalmával mind a reggeli, mind a vacsora két idősávban történik. Az étkezések szünetében fertőtlenítő takarítást végzünk.

Fénymásolás, telefax
A szolgáltatás elérhető a Recepción. Amennyiben faxot kíván fogadni, a szálloda fax száma: +36-46-533-203

Fürdőköntös
A szobában a gardróbszekrényben található.

Fürdőszobai kiegészítők
További fürdőszobai bekészítés igénylése esetén kérjük hívja a Recepciót és szobájába felviszünk fogkefét, fogkrémet, borotvát, csúszásgátlót a fürdőkádba, széket és papucsot.

Gyermekmedence
A wellness központban a -1 szinten található. Mélysége 0,4 m, hőfoka 34-36 °C

Gyógyszertár
A legközelebbi gyógyszertár kb.5 km-re Diósgyőrben található. Nyitva tartásról kérjük érdeklődjön a Recepción.

Hajszárító
A fürdőszobai felszerelés része a hajszárító.

Háziállatok
Szívesen látjuk szállodánkban házikedvenceiket díj ellenében földszinti parkettás szobáinkban. Higiéniai okokból a kutyusok a vendéglátó egységeket és a wellness részleget nem látogathatják. Megértésüket köszönjük!

Hitelkártyák
Szállodánk több nemzetközi hitelkártyát elfogad. (VISA, Eurocard/Mastercard, Cirrus Maestro, American Expressz)

Hűtőmágnes
Egyedi Palotaszállós hűtőmágneseinknek köszönhetően az elutazásuk után is marad kézzelfogható emlék szállodánkból. Kérjük érdeklődjön a recepción.

Internet
Vezeték nélküli Internet használható térítésmentesen a szobákban és a közösségi helyiségekben. Térítésmentesen lehetséges kapcsolódni a „Palota” hálózathoz.

Internet terminál
A Recepció melletti program helyiségben található egy asztali számítógép.

Istentisztelet
A Hámori Szent Flórián templomban minden vasárnap 11.00 órakor.

Játékcentrum
A -1 szinten található, ahol biliárdasztalok és játékgépek állnak vendégeink rendelkezésére. A játékok térítés ellenében vehetőek igénybe. A játékgépek zsetonokkal működnek, melyek a zsetonváltóból nyerhetők. Nyitva tartás a hét minden napján 10.00-23.00 óráig, italkiszolgálás 16.00-22.00 óráig. Asztalfoglalás a Lobby bárban a 71140-es melléken.

Képeslap
A Recepción vásárolható hagyományos képeslap, illetve a főbejárat mellett található egy fotóautomata, ahol lillafüredi képekkel díszitett selfie fotó készíthető emlékbe díj ellenében. Az automata Ft érmékkel működik.

„Kérem, ne zavarjanak!”
Abban az esetben, ha azt szeretné, hogy ne zavarják a szobájában, kérjük helyezze a „Kérem, ne zavarjanak” táblát a külső ajtókilincsre, ebben az esetben kollegáink nem mennek be a szobába sem takarítás sem a bekészítések feltöltése céljából.

Kijelentkezési idő
A szobát a távozási napon 10.00 óráig kérjük elhagyni. Későbbi kijelentkezés felár és szabad kapacitás ellenében igényelhető. Amennyiben a szoba elhagyása 10.00 után történik, a 10.000 Ft szobahosszabbítási díj automatikusan a szobához terhelődik. Kérjük hívja a recepciót a 71100 vagy 71101-es melléken.

Konferencia, rendezvényszervezés
10-250 főig vállaljuk különböző céges rendezvények, csapatépítők, konferenciák, tréningek, családi napok, évfordulók lebonyolítását széles programkínálattal, sok éves tapasztalattal rendelkező kollegák vezetésével. Kérjük érdeklődjön az értékesítésen a 71128-es melléken.

Kondicionáló terem
A –1 szinten található, nyitva tartás naponta: 08.00–21.00-ig. A teremben erőfejlesztő-, kardio- és fitness gépek állnak vendégeink rendelkezésére.

Masszázs
A –1 szinten található a masszázsszalon. Foglalásért kérjük hívja a Recepciót a 71100 vagy 71101-es melléken és kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Minibár
A minibárt naponta feltöltjük és a fogyasztását automatikusan a szobára terheljük. Vendégeink kérésére további minibár termékek igénylésére van lehetőség felár ellenében.

Mosás és vasalási szolgáltatás
Mosási szolgáltatás a pandémiás helyzetrevaló tekintettel jelenleg nem elérhető. Amennyiben vasalóra van szüksége, hívja a recepciót a 71100 vagy a 71101-es melléken és szobájába térítésmentesen vasalót és vasalóállványt készítünk.

Műszaki hiba
Műszaki hiba esetén kérjük hívja a recepciót a 71100 vagy 71101-es melléken.

Nyilvános telefon
A Recepción elérhető.

Orvosi ügyelet
Egészségügyi panaszával és váratlan rosszullét esetén kérjük forduljon szakemberhez. Recepciónk készséggel tájékoztatja a legközelebbi ügyelet, gyógyszertár és kórház elérhetőségeiről.

Panasz
Panaszával, észrevételeivel kérjük, még itt tartózkodása alatt forduljon az ügyeletes vezetőhöz, hogy az esetleges problémát minél gyorsabban orvosolhassuk.

Papucs
Térítésmentesen igényelhető a Recepción.

Parkoló
A parkolásból adódó esetleges anyagi károkért a szálloda felelősséget nem vállal. Autóbusszal érkező csoportok részére külön parkolóhelyet tudunk biztosítani. A parkoló akadálymentesen megközelíthető, kijelölt mozgáskorlátozott parkoló az épület mögött áll rendelkezésre.

Párna
Tartalékpárna igényelhető. Memóriahabos, viszkó-henger és valódi tollpárna áll vendégeink rendelkezésére. Kérjük hívja a Recepciót a 71100 vagy a 71101-es melléken.

Pénzváltás
A szállodától 6 km-re Miskolcon, a Diósgyőri városrészben található bankban.

Pótágy
Kérésre bekészítjük a szobába 4 éves korig térítésmentesen, 5 éves kortól felár ellenében.

Programok
A környék aktuális programjairól kérjük érdeklődjön a Recepción a 71100 vagy 71101-es melléken.

Rádió
A szobai TV-n keresztül hallgatható.

Reggeli
A Hunyadi Étteremben vehető igénybe. 
Hétfő – vasárnap: 7.00-10.00 

Sportszer kölcsönzése
Sétához, túrázáshoz nordic walking botok, ill. a szálloda kertjében kifüggesztett tollashálókhoz tollasütők igényelhetőek a Recepción.

Szauna
A wellness központban található, a -1 szinten.

Számítástechnikai segítségnyújtás
Internetes és számítógépes kérdéseivel is forduljon bizalommal a Recepcióhoz.

Széchenyi Pihenő Kártya

Szállodánk mindhárom (OTP, MKB, K&H) típusú SZÉP (Széchenyi Pihenő Kártyát) kártyát elfogadó hely.

A szép kártya felhasználásakor arra szükséges mindössze figyelnünk, hogy a nevünkre szóló SZÉP Kártyánkkal csak mi, személyesen fizethetünk a szállodai recepción, nem továbbíthatjuk gyermekeinknek, családtagjainknak. Érdemes figyelembe venni, hogy közvetített szolgáltatást (például attrakció belépőt) és ajándékutalványt nem lehetséges SZÉP Kártyával fizetni.

Online foglalásakor OTP, MKB és K&H típusú kártyájával ki tudja egyenlíteni a szállás díját, vegyes fizetés esetén az átutalásos opciót szükséges megjelölni. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a SZÉP kártyával történt átutalások tranzakciós ideje több munkanapot vehet igénybe.

Szobaszervíz
Étel- és italfogyasztásra 06.00-22.00 óráig van szobájában lehetőség. A szobaszerviz étlap és itallap a vendégtájékoztatónkban található. Kérjük hívja a Vendéglátást a 71130 -as melléken.

Takarítás
Napi takarítást minden nap 09.00-15.00 között óra között végzünk. Ha nem tart igényt a mindennapi takarításra, kérjük a „Ne zavarj” tábla kilincsre tételével jelezze felénk, ebben az esetben kollegáink nem mennek be a szobába sem takarítás sem a bekészítések feltöltése céljából. Kérésre a fürdőszobába széket biztosítunk.

Takaró
Kérésre extra takaró igényelhető a Recepción.

Taxi, transzfer
Kérjük hívja a Recepciót, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.

Telefonszámok
Recepció: 71100, 71101
Lobby: 71140
Fodrászat: 71155
Játékcentrum: 71151 (71140)
Vendéglátás: 71130
Értékesítés. 71128

Tömegközlekedés
A szállodától Miskolcra a 15-ös autóbusszal tud eljutni. A busz és villamos menetrendek megtalálhatóak a recepció melletti információs sarokban.

Törölköző csere
Kérésre a törölközőt naponta cseréljük, kérjük hívja a Recepciót a 71100 vagy a 71101-es melléken.

Törzsvendég Program
Szállodánk 2023. április 1-jétől változatlan vendégszeretettel, megújult arculattal és Hotel Palota Lillafüred**** néven már teljesen önállóan várja új és visszatérő vendégeit a mesés Lillafüreden. Kísérjen minket figyelemmel, mert hamarosan saját, egyedi előnyökkel járó hűségprogramunkkal jelentkezünk: https://hotelpalota.hu/szallodank/torzsvendeg-program

Uszoda
A -1 szinten található, nyitva tartás: naponta 08.00 – 21.00-ig. 

Újság
A szálloda halljában minden nap friss napilapokat talál.

Vacsora
A Hunyadi Étteremben vehető igénybe. Hétfő-vasárnap: 17.30 – 21.00

Varrókészlet
A recepción kérésre igényelhető.

Vasaló
Kérésre ingyenesen vasalót és vasalóállványt készítünk a szobába. Kérjük hívja a Recepciót a 71100 vagy a 71101-es melléken.

Virágrendelés
Igényével kapcsolatosan 24 órával korábban a recepciót szíveskedjen felkeresni.

Wellness központ
A -1 szinten található. Nyitva tartás: 08.00-21.00 óráig.

Nem szeretne lemaradni aktuális ajánlatainkról és legfrissebb híreinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne még több érdekességet megtudni történetünkről, vigyék el otthonukba Lillafüred egy kis történelmi darabkáját!

Már elérhető a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden c. könyv, valamint az I love Bükk c. könyv a recepción.

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA